Θεραπείες σώματος

Θεραπείες σώματος

Θεραπείες σώματος

Στο κέντρο αισθητικής μας θα βρείτε θεραπείες για αδυνάτισμα, αντιμετώπιση τοπικού πάχους, σύσφιξη και κυτταρίτιδας. Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Θεραπείες σώματος
Κρυολιπόλυση 3D
Αντιμετωπίζει επιτυχώς το τοπικό πάχος χάρη στη Νέα μοναδική πατενταρισμένη 3D τεχνολογία της. Έτσι το τοπικό πάχος που αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση γίνεται πλέον παρελθόν γρήγορα εύκολα και ανώδυνα με τη βοήθεια της δύναμης του ψύχους. Λειτουργία με δύο κεφαλές.
Θεραπείες σώματος
Cavitation
Αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής που προκαλεί απώλεια τοπικού λίπους.
Θεραπείες σώματος
Κρουστικός υπέρηχος
Τα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται βελτιώνουν το τοπικό πάχος, την επιδερμική χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου.
Θεραπείες σώματος
EMS Sculpt
Πρόκειται για ένα μηχάνημα που επιτυγχάνει τη σμίλευση του σώματος με μία προηγμένη τεχνολογία υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Οι μύες διεγείρονται προκαλώντας 20.000 συσπάσεις στη διάρκεια της συνεδρίας. Ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση του λίπους αυξάνοντας το μεταβολισμό με άμεσα και ορατά αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα.
Θεραπείες σώματος
Θερμοκουβέρτα
Θεραπεία που προκαλεί την εφίδρωση του σώματος επιτυγχάνοντας καλύτερη αιματική και λεμφική κυκλοφορία. Αύξηση του μεταβολισμού και αποβολή τοξινών. Ιδανική μέθοδος λιποδιάλυσης.
Θεραπείες σώματος
LPG Endermologie
Η μέθοδος LPG είναι η πιο δοκιμασμένη και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και μάλιστα για κάθε μορφής κυτταρίτιδας. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται λείανση της κυτταρίτιδας αλλά και καταπολέμηση του τοπικού πάχους.
Θεραπείες σώματος
Ραδιοσυχνότητες σώματος
Επιδερμική σύσφιξη βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η ήπια θερμότητα που προκαλείται διεγείρει τους ινοβλάστες παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη για ένα δέρμα πιο στρογγυλό.
Θεραπείες σώματος
Πρεσσοθεραπεία Air relax boots
Μέθοδος λεμφικης αποσυμφόρησης. Με την επαναλαμβανόμενη συστολή και διαστολή βελτιώνοντας το κυκλοφορικό σύστημα για ταχύτερη αποτοξίνωση. Ιδανική θεραπεία για κυκλοφορικά προβλήματα και μείωση της κυτταρίτιδας.
Θεραπείες σώματος
Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία σώματος είναι μια μέθοδος παθητικής γυμναστικής που στοχεύει στο αδυνάτισμα, στη διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας και στην μυϊκή σύσφιξη. 

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Δευτέρα με Παρασκευή
09:00 – 21:00
Σάββατο
09:00 – 14:00
Κυριακή
Κλειστά

Click to Hide Advanced Floating Content
Greece 2.0 NextGeneration gr 1